După două zile în care zona din jurul Catedralei Mitropolitane a fost închisă circulației pentru a permite finalizarea lucrărilor de reamenajare, restricția a fost ridicată duminică.

O bună parte din bulevardul Loga a fost reasfaltat, au fost montat borduri noi, dar au și fost puse spoturi de iluminat. De asemenea au fost trasate benzile.

 

Bucata de drumcare pleaca din bulevardul Loga catre podul Mihai Viteazul a fost si ea reasfaltata, un scuar a fost desfiintat in mare parte, iar in apropierea podului a fost amenjata o statie rezervata mijloacelor de transport in comun. Lângă stația în care va opri firobuzul 16 au mai fost create și câteva locuri de parcare.

Lucrările în zonă vor continua în zilele care urmează cu amenajarea trotuarelor, dar și ale unor spații verzi care au avut de suferit până acum.

Odata cu lucrarile apropierea Catedralei, străzile din zona centrală au fost refăcute și unele dintre ele chiar lărgite.

GATA CHINUL! AM AVUT CÂTEVA ZILE ÎN CARE NE-A FOST GREU, DAR HAIDEȚI SĂ NUMĂRĂM ZILELE ÎN CARE DE-ACUM ÎNCOLO VOM BENEFICIA DE CEEA CE-AM REALIZAT!S-a lucrat din nou, pe acest nou șantier din centrul orașului, mapat pe un grup de străzi pe care trec zilnic zeci și zeci de mii de mașini, cu o mobilizare de forțe -oameni și utilaje- cum mai rar se poate vedea în România și s-a reușit finalizarea lucrărilor la carosabil în această dimineață. Drept urmare, tocmai am dat drumul la circulație. BUCURAȚI-VĂ, STIMAȚI TIMIȘORENI! Mulțumesc tururor cu merite în aceste realizări:•în primul rând, timișorenilor•apoi colegilor din Primărie, în frunte cu directorul general al direcției de specialitate, Culiță Chiș și societății Primăriei, SDM, de la simplii muncitori -demni de tot respectul- până la directorul general, Valentin Martinov!ÎMPREUNĂ CU DV., STIMAȚI TIMIȘORENI, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Publicată de Nicolae Robu pe Duminică, 20 octombrie 2019

Articolul precedentRipensia Timișoara la cea mai clară victorie a sezonului. Hattirck pentru Voinea in fața Daco-Geticii. Foto
Articolul următorASU Poli Timișoara pierde derby-ul vestului și e prima sub linia salvării