Problema gunoiului de pe străzile Timișoarei se agravează pe zi ce trece. Rampele clandestine apar la tot pasul. Primaria a constatat cu mii de locuitori nu au contract pentru ridicarea deșeurilor.

Pentru că încheierea unui contract pentru ridicarea deșeurilor reciclabile și menajere este reglementată prin lege, cei care nu o fac, se trezesc cu amenzi. Deja 15 persoane fizice sau societăți comerciale au primit sanctiuni de 1000 – 1500 de lei fiecare pentru ca nu au incheiat contracte pentru ridicarea gunoiului menajer.

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca 997 de imobile din Timisoara nu au contracte, iar politistii locali le vor bate la usa tuturor in perioada urmatoare.

„Am luat de la ADID si Retim, situatia cu contractele pe care le au. 997 imobile nu au contract. Multe dintre acestea sunt 10 sau mai multe familii. Politia locala avand adresele celor care nu au contract face controale si aplica amenzi. Am cerut politiei locale sa ii atentioneze si sa ii lase 3 zile pentru a-si incheia contractul, apoi sa revina si cine nu si-a incheiat contractul trebuie sanctionat„, a declarat Nicolae Robu.

 

Articolul precedentUn bărbat a murit din cauza gripei la Timișoara. O femeie însărcinată internată la Spitalul Județean ar putea avea virusul
Articolul următorA condus fara carnet un BMW cu numere luate de la alta masina