Atac la o casă de schimb din Timișoara. Hoții au scăpat cu o pradă uriașă după ce au acționat ca în filme.

Lovitura a fost dată la o casă de schimb valutar care aparținea omului de afaceri sirian Jabri Tabrizi, și care se află lângă rectoratul Universității Politehnica. Casa de scgimb nu avea paznic permanent, ci doar un sistem de supraveghere video și alarmă.

Cei care au dat spargerea au venit echipați cu un sistem de bruiaj, pe care l-au folosit împotriva alarmei, după care au spart avertizorul sonor și pe cel luminos. Au pătruns în casa de schimb printr-o fereastră aflată într-un gang din apropiere, la care i-au tăiat barele de fier.

Odată intrați, au tăiat seiful și au luat banii, după care au încercat să își acopere și urmele. Au luat cu ei serverul pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere, iar în interior au pulverizat conținutul unui extinctor.

Se vorbeste despre o pradă de peste 150.000 de euro.

Polițiștii au început cercetările și au strâns probe de la locul faptei în căutarea unor indicii care să îi ducă pe urmele celor care au dat lovitura.

Este a doua oară în ultimii doi ani când omul de afaceri Jabri Tabrizi este călcat de hoți. În aprilie 2017, aceștia au spart chiar locuința lui Tabrizi.

Articolul precedentPolițiști loviți într-un oraș din Timiș. De la ce a început scandalul?
Articolul următorVă petreceți Crăciunul la munte? Verificați care sunt zonele sub cod galben