Impact violent între două autoturisme sâmbătă după-amiază la Timișoara.

Accidentul a avut loc în zona Lipovei, la intersecția Căii Sever Bocu cu Divizia 9 Cavalerie. Unul dintre șoferi, care conducea un Logan, venea dinspre sensul giratoriu de la mall, iar celălalt, aflat la volanului unui Peugeot, a virat stânga de pe Diviza 9 Cavalerie.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini s-a răsturnat. În autoturismul care a ajuns peste cap se afla o familie cu doi copii, aceștia fiind răniți ușor, ca de altfel și șoferul primei mașini.

Un bărbat in vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe Calea Sever Bocu dinspre Bulevardul Antenei, iar la intersecția cu strada Divizia 9 Cavalerie nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 73 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a răsturnat și a lovit alte 2 mașini care așteptau la culoarea roșie a semaforului, pe sensul opus de mers. Au rezultat 3 victime, un băiat de 8 ani și o fată de 5 ani, aflați în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, și șoferul de 73 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma accidentului, șoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentTimișoara Saracens învinsă acasă de Știința Baia Mare. Bănățenii ratează finala Superligii de rugby
Articolul următorStarurile fotbalului românesc și gloriile Banatului au făcut spectacol la Timișoara. Foto