Prinși cu ajutorul camnerelor de luat vederi sau ajutați de timișoreni, polițiștii au sancționat sute de timișoreni în diferite zone din oraș.

Polițiștii locali au patrulat prin mai multe zone din Timișoara și au împărțit cu dărnicie amenzi celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public. În luna septembrie, oamenii legii au sancționat 272 de timișoreni care au lăsat gunoaiele la colț de stradă formând rampe clandestine. Zonele în care au fost date majoritatea amenzilor au fost străzile Dr. Ioan Mureșan, Al. Donici, str. Andrei Șaguna, str. Aurel Cândea, Stelelor, str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, Dumitru Chiriac sau Piața Plevnei.

Amenzile au fost cuprinse între 500 și 1000 de lei pentru persoane fizice, în timp ce pentru firme cuantumul sancținii a ajuns la 2500 de lei. Mare parte dintre amenzi au fost date după ce timișorenii lipsiți de bun simț au fost prinși aruncând gunoaie de camerele de supraveghere postate în diferite zone, iar în alte cazuri, timișorenii care i-au văzut pe cei ce abandonau deșeuri au sesizat Poliția Locala la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Articolul precedentCopil rănit după un accident de mașină la Timișoara
Articolul următorTâlhar prins după ce a jefuit o sală de jocuri la Timișoara. S-a bucurat de libertate numai câteva ore. Video