Fostul preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a cerut demisia succesorului său interimar, Alin Nica, pentru rezultatele sub media pe ţară la alegerile parlamentare.

“În doar o lună şi o săptămână, PNL Timiş, condus de Alin Nica, a scăzut cu 10,5% faţă de PNL Timiş condus de Nicolae Robu. Situaţia comparativă arată că: la nivelul judeţului Timiş, în ansamblul său, PNL Timiş avea 35,5% în 27 septembrie, cu Nicolae Robu preşedinte, iar acum are 25%, cu Alin Nica preşedinte. Concluzia de bun simţ, dar şi derivând din statut (scorul filialei este sub media PNL pe ţară) este că Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială, care în doar o lună a făcut praf organizaţia, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile judeţean şi municipal oameni care n-au muncit niciodată pentru PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania şi campania pentru locale, în înţelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare, au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul ‘Votaţi Dominic Fritz şi Alin Nica’ şi chiar ‘Votaţi USR+PLUS’, trebuie să plece din fruntea filialei”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Nicolae Robu subliniază că în PNL Timiş există deja tineri cu suficientă experienţă managerială, a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, ‘tineri curaţi, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcţii publice’.

Potrivit rezultatelor provizorii ale AEP de la parlamentare, în judeţul Timiş, la Senat, Alianţa USR PLUS a obţinut 29,9%, urmată de PNL (24,86%), PSD (19,5%), AUR (8,57%) şi PMP (5,62%). La Camera Deputaţilor, cele mai multe sufragii le-a obţinut tot Alianţa USR PLUS (29,18%), urmată de PNL (24,42%), PSD (19,44%), AUR (7,54%) şi PMP (5,7%).

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentNinsori și temperaturi scăzute, în toată țara. În Capitală, strat consistent de zăpadă: informare meteo de precipitații mixte și polei
Articolul următorTermen pentru identificarea spațiilor din Timiș unde vor fi amenajate centrele de vaccinare anticoronavirus