Primarul liberal al municipiului Timișoara, Nicolae Robu, și-a anunțat ntenția de a cadida pentru cel de-al treilea său mandat de edil, mai ales că în anul 2021, orașul de pe Bega va fi Capitala Culturala Europeană.

Vreau să mai candidez pentru un mandat mai ales că în 2021 Timișoara va fi capitală culturală și mai am niște obiective. Sunt împăcat cu ce am realizat: trei pasaje, două poduri făcute până la sfârșitul mandatului, tot centrul istoric a fost transformat radical, am reintrodus navigarea pe Bega. În următorul mandat mai sunt lucruri mari de făcut. Timișoara are un potențial mare. Am așa un gust amar că orașul acesta a rămas în stagnare atâția ani”, a răspuns primarul Nicolae Robu.

Declarația primarului din Timișoara vine în contextul în care președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că depunerea candidaturilor, în cadrul partidului, pentru funcțiile de primari pentru marile orașe trebuie depuse până la jumătatea lunii viitoare și apoi va începe o campanie internă a candidaților.

Depunerea candidaturilor în PNL pentru funcțiile de primari se va face până la 15 noiembrie. Între 15 noiembrie și 15 martie, candidații vor intra într-o campanie atât internă, cât și în exteriorul PNL. Fiecare trebuie să vină cu un program de guvernare locală care să rezolve problemele din municipiile reședință de județ și cu un plan de campanie. Candidații nu au voie să se atace între ei, acesta fiind un criteriu eliminatoriu, comunicarea publică va fi exclusiv pozitivă, pentru a-și prezenta soluțiile la probleme”, anunța Ludovic Orban.

Nicolae Robu se află, în prezent, în cel de-al doilea său mandat de primar al municipiului Timișoara, din partea PNL.

Articolul precedentA trecut pe roșu și a provocat un accident, la Timișoara. Trei oameni au ajuns la spital
Articolul următorAccident înfiorător pe o șosea din Timiș. Doi oameni au murit și alți patru au fost răniți