Aglomerație în trafic și nervi întinși la maxim pentru șoferii care vor circula prin sudul orașului. O stradă intens circulată se închide de luni.

După ce a fost redeschisă circulației pe perioada weekend-ului, strada Arieș din Timișoara va fi închisă din nou începând de luni dimineață. Au mai rămas lucrări de executat până la modernizarea completă a străzii de 738 de metri.

Pentru executarea lucrărilor aflate în faza de finalizare de pe strada Arieș, pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și bulevardul Liviu Rebreanu, din 22.04.2019, de la ora 8,30 pana in data de 25.04.2019 se va inchide traficul rutier în totalitate”, transmit reprezentanții Primăriei.

Este a doua săptămână consecutivă în care traficul va fi închis complet pe această stradă. Până acum a fost refăcut covorul asfaltic, a fost introdusă tubulatură în subteran pentru îngroparea cablurilor de pe stâlpi, iar unul dintre trotuare a fost refăcut complet, dalele de piatră fiind înlocuite cu asfalt.

De asemenea, vechile scuaruri au fost micșorate, iar unul dintre ele a fost mutat. A fost modernizată și stația de la Spitalul Județean, în care opresc firobuzul 16, respectiv Expresul 2. Pe toată durata restricției, mijloacele de transport STPT vor circula pe rute deviate.

Articolul precedentÎnvierea la Biserica Millenium
Articolul următorSe oprește apa la Timișoara și Recaș la început de săptămână