Doi oameni au fost răniți după două accidente care au avut loc în zone diferite din Timișoara.

Primul accident a avut loc la intersecția străzii Cloșca cu bulevardul Cetății. Un motociclist care venea dispre cartierul Mehala a trecut prin intersecție și s-a izbit puternic de un autobuz.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și Ambulanței. Motociclistul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, cu toate că nu a fost rănit grav.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani circula pe strada Cloșca, dinspre Mehala, iar la intersecția cu bulevardul Cetății a pătruns pe culoarea rosie a semaforului și a intrat în coliziune cu un autobuz ce circula regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 31 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au tranmis reprezentanții ISU Timiș.

Al doilea accident în care a fost implicat un motociclist a avut loc în partea opusă a orașului, la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Cosminului. Și în acest caz, cu toate că motocicleta a fost serios avariată, însă motociclistul a scăpat cu răni ușoare.

Sursa foto: Info trafic jud. Timis

Articolul precedentScandal la un ștrand abia deschis în Timiș. A intervenit poliția
Articolul următorFenomen meteo rar văzut în apropiere de Timișoara. Foto si video