Încă un organizator de evenimente care a lipit afișe prin toată Timișoara, fără autorizație, a fost amendat de Poliția Locală. Amenzile sunt substanțiale.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat, în ultima perioadă, verificările pe linia identificării organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate. Astfel, încă un organizator de evenimente, Asociația ”Iubesc Timișoara”, a fost sancționat deoarece a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri, transformatoare de curent etc din mai multe zone ale orașului, după ce luna trecută un organizator de evenimente din București au fost sancționat de șapte ori pentru aceeași faptă.” , se arată într-un comunicat al Poliției Locale Timișoara.

În ultima perioadă au fost acordate 8 amenzi pentru fapte de acest gen, în valoare totală de 8.000 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei., se mai arată în comunicat.

Articolul precedentBanatul în spectacol, rezervă-ți loc la Timișoara
Articolul următorAtenție, șoferi! Posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă