Șoferii care își lasă mașinile pe marginile Căii Martirilor nu vor mai pute face acest lucru de la începutul săptămânii, deoarece traficul se va desfășura pe câte două benzi pe sens.

Interdicția este valabilă de luni, 17 iunie, cu începere de la ora 7 și va fi valabilă în fiecare zi până la ora 20. Cei care locuiesc în zonmă vor putea să își lase mașinile pe bulevrad doar pe timpul noptii.

„Începând cu data de 17.06.2019 se instituie restricția de oprire interzisă în intervalul orar 07.00 – 20.00 pe ambele părți pe Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins între bv. Liviu Rebreanu și str. Mareșal Constantin Prezan. Riveranii au posibilitatea de a staționa pe acest tronson în intervalul orar 20.00 – 07.00″ au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Aceasta nu este singura schimbare care va intra în vigoare pe Calea Martirilor de la începutul săptămânii viitoare. La intersecția dintre Calea Martirilor și bulevardul Liviu Rebreanu, șoferii nu vor mai putea face virajul la stânga către Spitalul Județean.

Aceste restricții vor fi aplicate după ce porțiunea de drum dintre strada Arieș și Liviu Rebreanu a fost reabilitată, iar la jumătatea străzii a fost amenajată o trecere de pietoni semaforizata. Pe trotuarele de pe ambele parti ale strazii vor fi amenajate piste pentru biciclisti, iar acestea vor fi continuate cu cea deja existentă pe strada Diaconul Coresi.

Odată cu noile reguli puse în aplicare, se va putea circula pe două benzi de la strada Aries până la ieșirea din Timișoara către comuna Giroc.

Articolul precedentDin nou înfrângere. Timișoara 89ers pierde al doilea RoBowl jucat acasă cu Rebels
Articolul următorPolițist lovit cu piciorul de un bărbat încătușat în Timiș