În urma cu ceva vreme au fost demolate barierele si cabinele de la intrarea în parcarile publice cu plată din Timișoara. Concomitent s-a implementat plata prin SMS.

Acum, după ce mai mulți timișoreni s-au plans că sunt discriminati,  Protecția Consumatorului vrea sa oblige Primaria sa introduca automate de unde tichetul de parcare sa poata fi cumparat cu banii jos.

A găsi un loc de parcare în centrul Timișoarei este aproape o misiune imposibilă.  Parcările cu plată sunt o soluție. Cele private au bariere și tichete tipărite,  în cele publice plata se face prin SMS. Mai mulți timișoreni s-au plans  reprezentanților Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului că asta înseamnă discriminare pentru cei mai în varstă, cei care au telefon de seriviciu sau cu o cartelă care are prea putine fonduri disponibile.

Revenirea la vechiul sistem de plată cu banii jos și tichete de hartie i se pare absurd și costisitor primarului Timișoarei. Acesta spune ca in tarile civilizate nici nu se mai pomeneste asa ceva

Între timp, timișorenii par să se fi obișnuit cu plata parcarii prin SMS și se gandesc mai degrabă la vizitatorii din alte orase, care nu stiu cum functioneaza sistemul.

 

Articolul precedentAccident într-o intersecție mare din Timișoara. Circulația a fost dată peste cap
Articolul următorAcuzații grave la grădinițele din Moșnița