Patru școli și grădinițe din Timișoara nu au autorizație sanitară de funcționare și nici șanse să o primească până la începutul anului școlar, de care ne mai despart doar cateva zile. Printre instituțiile de învățământ aflate în neregulă se numără și Liceul de Arte Plastice din Timișoara. Cursurile vor începe însă, pe baza răspunderii asumate de directorii acestora.

Pe lângă  Liceul de Arte Plastice Timişoara, nu au autorizație de funcționare grădinița din Criciova, grădinița din Folea și școala din Bethausen. În aceste școli și grădinițe învață peste 500 de copii. 

„Liceul de Arte Plastice nu are autorizație sanitară, Acesta s-a mutat în sediul fostului Liceu Tănăsescu. La Grădinița cu Program Normal Folea, din comuna Voiteg, calitatea apei nu este în regulă și nu are autorizație sanitară. Nici școala primară din Bethausen, respectiv grădinița din Criciova”, a spus Halasz Ferenc, inspector școlar general adjunct de Timiș.

Articolul precedentBilanț coronavirus 9 septembrie: 1.271 de cazuri noi, 51 de decese și 459 de persoane internate la ATI
Articolul următorRafila: Un profesor infectat nu poate să transmită boala dacă poartă mască şi păstrează distanţa faţă de elevi