Nesimtire maximă din partea unui tânăr, la Timișoara, doar pentru că a vrut să își distreze prietenii.

Calea pe care a ales-o nu a fost însă una legală. Tânărul a pus mâna pe un tub de grafitti și a mâzgălit fațada dinspre bulevard a Colegiului Național C.D. Loga din Timișoara.

Polițiștii locali au dat rapid de urmele „artistului”, un băiat în vârstă de 19 ani, căruia i-au dat amenda maximă permisă, 2500 de lei. Tânărul le-a spus oamenilor legii că a scris cu spray-ul pe zidurile instituției pentru a-și distra prietenii. Lucrurile nu se opresc însă aici.

Polițiștii locali au transmis datele tânărului și reprezentanților Colegiului Național C.D. Loga, pentru ca aceștia să înceapă demersurile de recuperare a prejudiciului ca urmare a refacerii fațadei deteriorate.

Lucrarile de renovare la colegiul timișorean au fost încheiate în urmă cu doi ani. Au fost reabilitate 20 de săli de clasă, 10 laboratoare, o bibliotecă, 9 cabinete, două săli de sport, sala de fesivități dar și un muzeu de biologie. În total, valoarea lucrărilor la colegiu se ridică la 7,6 milioane de lei, dintre care 4,6 au fost fonduri europene.

Articolul precedentSpaimă în noapte la Timișoara. Un incendiu a amenințat trei case
Articolul următorTransport școlar pentru elevii din mai multe cartiere ale Timișoarei