Politisții au precheziționat casele unor suspecți de braconaj, uz de armă fară drept si furt calificat. Suspecții au fost retinuți pentru 24 de ore și aduși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Azi, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara cu sprijinul Poliției Municipiului Timișoara – Biroul de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 7 percheziţii la locuinţele unor persoane din localitățile Remetea Mică, Herneacova, Pișchia și Fibiș de pe raza județului Timiș.” , se arată într-un comunicat al IPJ Timiș

Perchezițiile vin ca urmare a cercetărilor dintr-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă fără drept și furt calificat. Faptele ar fi fost comise pe raza județului Timiș. Au fost implicate  8 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme (2 letale și una neletală) deținute ilegal, 159 de cartușe, 7 lunete , 3 camere termoviziune, 6 amortizoare, 6 proiectoare, 3 binocluri, 25 de cuțite de vânătoare, 52 de trofee, 4 jante, 5 cutii cu materiale pirotehnice, 6 lanterne de vânătoare, 10 telefoane mobile, 1 aparat cu electroșocuri și 1 trepied de armă.”, se mai arată în comunicat.

De asemenea,  polițiștii au găsit și ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 2 kilograme de cannabis.

 

Articolul precedentVictorie clară pentru Informatica Timișoara. Bănățenii au câștigat Cupa României la futsal
Articolul următorAdio, Flavia! Primarul a pus gând rău unui loc cu o istorie aparte