Polițiștii de la crimă organizată și procurorii de la DIICOT au făcut mai multe percheziții în cazul unei fraude de zeci de milioane de euro, la o importantă companie care produce contoare electrice.

Conform unor surse apropiate anchetei, începând din 2011 și până în 2017, fosta directoare și un grup de angajați ar fi falsificat situația economică reală a firmei, trecând ca fiind pe stco marfă inexistentă. Între timp, au făcut credite și nu au plătit anumiți furnizori, pentru a asigura banii necesari bunei funcționari a firmei.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timisoara si vor fi cercetate pentru constituire de grup infractional organizat, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, delapidare, inselaciune si prezentare actionarilor cu rea-credinta a unei situatii financiare inexacte pentru ascunderea situatiei reale.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentAdrian Oros: Recolta din acest an a fost grav afectată de secetă, dar nu vor exista scumpiri. Fermierii vor fi despăgubiți
Articolul următorSURSE: Palatul Parlamentului s-ar putea închide începând de joi!