O petrecere într-un apartament din Timișoara s-a încheiat groaznic, după ce o minoră a căzut de la etaj și a fost grav rănită.

Totul s-a întâmplat într-un apartament în care locuiau doua tinere, de 24 și 28 de ani. Cele două au organizat o petrecere la care l-au invitat pe un barbat de 36 de ani și alte două fete, care erau însă minore.

Tinerii au dat drumul la muzică și au consumat băuturi alcoolice, după care bărbatul le-a pus fetelor la dispoziție și drogurile pe care le avea la el. Combinația de alcool și stupefiante a fost teribilă pentru una dintre minore, care amețită fiind a căzut de la fereastra apartamentului aflat la etajul al doilea și a fost grav rănită.

În fapt, la data de 21 septembrie, bărbatul de 36 de ani ar fi participat la o petrecere privată ce a avut loc în apartamentul a două tinere de 24 și 28 de ani, de pe raza municipiului Timișoara. La această petrecere au mai participat și doua minore, prilej cu care s-au consumat băuturi alcoolice și droguri. În urma audierilor și cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi oferit cocaină și amfetamină pentru consum celor patru fete, iar una dintre cele două minore, fiind sub influența drogurilor, a căzut de la etajul 2 al imobilului, rănindu-se foarte grav„, se arata într-un comunicat al IPJ Timiș.

Polițiștii de la Crimă Organizată au făcut o percheziție în casa bărbatului unde au descoperit și ridicat 83 de comprimate ecstasy, o cutie metalică cu cannabis, ustensile folosite pentru consumul drogurilor, precum și un grinder, care prezenta urme de fragmente vegetale susceptibile a fi canabis.

În urma cercetărilor, cele două fete, de 24 și 28 de ani au fost conduse la sediul DIICOT pentru audieri, în timp ce bărbatul de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Articolul precedentCiocnire în lanț în apropiere de Timișoara. O tânără a ajuns în brațele medicilor
Articolul următorMașină în flăcări pe o șosea din Timiș