Duelul echipelor care au câștigat în sezonul trecut trofeele în handbalul intern s-a disputat în etapa a patra a primei ligi la Timișoara, la aproape două luni de când Dinamo își adjudeca Supercupa, tot după un meci cu Timișoara.

Întâlnirea dintre SCM Politehnica Timișoara, deținătoarea Cupei României, și Dinamo, campioana en-titre a fost unas în mare parte echilibrată, însă cu oaspeții la conducere și timișorenii în permanentă urmărire a adversarului. Handbaliștii bănățeni au avgut ocazia sa deschidă scorul, însă au ratat din lovitură de la 7 metri, după care Dinamo a reusit sa punctele si a preluat ea conducerea. La jumătatea primei reprize oaspeții conduceau cu 5 goluri, după ce timișorenii au ratat nu mai puțin de 3 lovituri de la 7 metri. Dinamo a intrat tot cu 5 goluri avantaj și la pauză, 12-17.

În repriza a doua deținătoarea Cupei României a jucat mai bine și s-a apropiat și la două goluri de adversar în trei rânduri, dar nu a reușit mai mult și în cele din urmă Poli a fost învinsă acasă cu 28-26.

Cel mai bun marcator timișorean a fost Sadoveac, autor a 9 reușite, restul golurilor fiind înscrise de Băican – 4, Milosevic – 4, Dragas – 3, Marjanovic – 2, Câmpan – 2, Șomlea – 1 și Irimescu – 1. Pentru formația oaspete cei mai buni marcatori au fost Zulfic și Nantes, ambii cu câte 6 goluri.

În runda viitoare, Politehnica va juca în deplasare pe terenul lui CSM Făgăraș.

Articolul precedentO nouă piață volantă la Timișoara. Unde urmează să fie deschisă?
Articolul următorȘoferi beți și drogați prinși de polițiști la volan după o razie la Timișoara