A lovit un polițist și a încheiat ziua în cătușe. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Timiș, care a ajuns după gratii după un control în trafic și după ce a lovit un polițist.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după-amiaza , când polițiștii au primit o informație cum că un bărbat care are permisul de conducere suspendat se află la volanul unei mașini pe DN6.

Un echipaj de poliție aflat pe traseu l-a oprit pe șofer și i-a cerut actele la control. Polițiștii aveau să constate că bărbatul aflat la volanul mașinii avea permisul de conducere suspendat.

Pentru că a devenit recalcitrant, polițiștii l-au încătușat și l-au urcat în mașina de Poliție pentru a-l transporta la Secție, la audieri.

La un moment dat, bărbatul a ridicat un picior și l-a lovit pe polițistul care conducea autospeciala de Poliție. Acesta a frânat și din fericire a evitat un accident rutier. Polițistul lovit se află în afara oricărui pericol.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani este cercetat acum de procurori pentru conducerea unuiautoturism pe drumurile publice, având permisul de conducere suspendat, dar și pentru ultraj. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Articolul precedentParcare interzisă pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timișoara
Articolul următorIncendiu la locomotiva unui tren în apropiere de Timișoara. Sute de călători evacuați