În timp ce patrulau prin oraș, polițiștii locali au descoperit doi bărbați care s-au dovedit a fi dați dispăruți de către familiile lor. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit identitatea celor doi așa și i-au ajutat să ajungă acasă.

Unul dintre dispăruți a fost observat de polițiști în timp ce cere de pomană în fața unui magazin de pe str. Proclamația de la Timișoara. Polițiștii și-au dat seama că bărbatul de 32 de ani, de loc din comuna Șepreuș, județul Arad – era dat în urmărire ca fiind dispărut de acasă din data de 19 aprilie. Omul, care părea să aibă și unele probleme de sănătate, a fost predat familiei care s-a prezentat pentru a-l lua acasă.

Marți seară, în jurul orei 22, o persoană a semnalat Poliției Locale că un bătrân s-a rătăcit pe Strada Renașterii. Omul susținea că vrea să ajungă acasă, dar părea dezorientat, neștiind să spună unde locuiește exact. El a fost identificat ca având vârsta de 77 de ani și domiciliul în Timișoara, dispariția sa fiind anunțată deja de familie la Secția 2 Poliție. Bărbatul a ajuns cu bine acasă.

Articolul precedentTineri prinși de poliție în timp ce murdăreau fațada unei clădiri centrale
Articolul următorUn sportiv renumit pentru curajul lui a murit, la doar 49 de ani