Timișoara funcționează, teoretic, pentru cea de-a doua categorie de persoane care vor să se vaccineze, cu doar două centre. Unul dintre acestea nu a mai apărut de zile bune în platforma de vaccinare, așa că oamenii încearcă să prindă locuri în județele învecinate, dar nici acolo situația nu este prea bună. 
 
Primarul Dominic Frtiz a lansat un apel pe Facebook:
 
„Medici, asistenți, registratori, avem nevoie de voi în campania de vaccinare!
A fost deja lansat pe pagina covid19.primariatm.ro procesul de recrutare pentru timișorenii care vor să își ofere ajutorul în campania de vaccinare. Apelul se adresează personalului medical (medici și asistenți) și personalului de suport (registratori) care doresc să lucreze în cadrul centrelor de vaccinare și care se pot înscrie într-o listă de selecție. Medicii pot avea orice specializare, iar ca registratori poate lucra orice persoană cu cunoștințe de operare a unui calculator. Primăria Timișoara va încheia cu aceștia un contract de prestări de servicii, cu plata la oră: 90 lei/oră pentru medici, 45 lei / oră pentru asistenți, şi cu 20 lei / oră pentru personalul care face înregistrările (sume brute).
Doar prin vaccinare putem opri pandemia și doar cu ajutorul vostru putem să o facem. Fiți eroii noștri și înscrieți-vă chiar azi!”.  a notat el. 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentȘase focare de coronavirus, în județul Timiș. Trei dintre ele sunt în spitale
Articolul următorTrafic oprit pe autostrada A1, din cauza unui accident între două tiruri