Primăria Timișoara anunța la finalul anului 2018 achiziționarea de trotinete electrice, care ar urma să ajute la reducerea aglomerației din traficul timișorean.

Primele 25 de trotinete au ajuns deja la Timișoara și sunt în depoul Societății de Transport Public, iar pe lângă acestea au fost aduse și stații de încărcare.

Cele 25 de trotinete electrice şi cele trei standuri de încărcare şi de staţionare achiziţionate de Primăria Municipiului Timişoara au ajuns în curtea S.T.P.T. Trotinetele, care pot atinge viteza maximă de 25 km/h, vor fi puse la dispoziţia cetãtenilor, care detin un card de cãlãtorie S.T.P.T., în curând„, transmit reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara.

De mentenanța sistemului de trotinete se va ocupa firma furnizoare din Craiova, în perioada de garanție, după care de ele va avea grija STPT, exact ca în cazul bicicletelor. Cele 25 de trotinete au costat municipalitatea 125.000 de lei.

Trotinetele se adaugă celor 440 de biciclete care sunt puse la dispoziția timișorenilor și care au fost repuse deja în stații.

Articolul precedentDouă noi trasee pentru transportul școlar de la Timișoara
Articolul următorMiercurea Cenuşii în Banat. Ce semnifică şi ce trebuie să faci în această zi