Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din Timișoara vor circula după un program modificat în noaptea de Înviere.

Liniile de tramvai 2,4,7 și 8 sunt cele care vor avea programul prelungit sunt 2, 4, 7 si 8 tramvaie, dar si 3 linii de troleibuze, 14, 15, 16. De asemenea linia de autobuz 33 și linia Expres 7 vor functiona dupa un program diferit decât cel zilnic. Acestea vor avea staționare la capete de traseu între orele 00.00 și 01.30 în timpul slujbei religioase de Înviere.

Cu începere de la 1.30 și până la 3.30, mijloacele de transport menționate se vor afla pe trasee, câte o unitate pe fiecare dintre linii pentru a asigura transportul timișorenilor către casă.

O altă modificare importantă este reprezentată de faptul că începând de vineri, 26 aprilie, pe parcursul minivacanței de Paști și 1 Mai, mijloacele de transport în comun din Timisoara vor funcționa după un program de sărbătoare, adică vor fi prezente pe trasee respectând frecventa din zilele de weekend.

Autobuzul 33 barat va circula sâmbătă, 27 aprilie, doar până la orele 19.00, atunci când are loc ultima plecare din stația Metro 1, iar duminica, 28 aprilie, nu va circula întrucat magazinul e inchis.

Timișorenii vor putea circula și cu vaporașele pe Bega în perioada sărbătorilor pascale, însă acestea vor circula în regim de agrement.

Sursa foto: STPT

Articolul precedentBrânză stricată de vânzare în piață
Articolul următorSchimbări importante în trafic pe o arteră intens circulată din Timișoara. Foto