Primarul Dominic Fritz a avut o întâlnire cu reprezentanții  HORECA, la finalul căreia s-a arătat impresionat de „perseverența lor, puterea de a trece peste acest moment greu și ideile inovatoare”.

 
El recunoaste că aceștia sunt extrem de afectați de măsurile impuse de carantină, dar și de starea de alertă, și profită de moment să facă un apel la respectarea restricțiilor de către toată lumea, astfel încât să se poată reveni la normalitate cât mai curând.
 
” Le-am spus că vreau și eu ca asta să fie ultima. Dacă respectăm măsurile restrictive pe termen scurt și ne întoarcem în scenariul verde, atunci și Horeca va profita pe termen lung|, a precizat el.
 
 
Printre propunerile celor de la HORECA, făcute primarului Timișoarei, s-a numărat instituirea  în Timișoara un mecanism de autoreglementare a unităților HORECA care, nu doar că respectă regulile sanitare, dar fac eforturi reale să asigure protejarea clienților. Un fel de certificat verde, o siglă care să fie afișată la intrarea oricărui restaurant sau local și care să îi informeze pe timișoreni că este sigur să intre acolo.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 169. Greu la deal cu boii mici. Când funcționarii vor să tragă chiulul
Articolul următorBilanț coronavirus 11 martie: 5.236 de cazuri noi și 96 de decese