Reprezentanții PSD Timiș se simt datori să tragă un semnal de alarmă referitor la acțiunile primarului Timișoarei din ultima perioadă.

Conform acestora, războiul cu gunoaiele care năpădesc orașul începe să fie dus “la înălțime”. Asta odată cu atacul la cablurile instalate pe stâlpii Enel sau STPT.

 „În urmă cu câteva zile, în ”așa-zisa” campanie mediatică inițiată de către primarul Nicolae Robu – ”Timișoara Curată”, el și-a asumat decizia abuzivă de ”a scoate” în stradă angajații societăților comerciale, al căror acționar este Consiliul Local Timișoara, pentru înlocuirea serviciului inexistent de salubrizare publică stradală. El a creat o problemă majoră pentru cetățenii orașului și, în loc să rezolve problema prin soluții reale, legale și pe termen lung, a preferat să facă un joc de imagine publică, afișând un aer de învingător într-un război cu cetățenii și cu orașul pe care ar fi trebuit să îl gestioneze eficient.A încălcat reguli privind protecția muncii și legislația specifică, a Codului Muncii, instigând astfel la anarhie și haos. “ transmit reprezentanții PSD.

După acest episod, cel al tăierii cablurilor de tv, net sau telefonie mobile este considerat o altă inițiativă abuzivă.

În calitate de ”salvator al municipiului”, în mod real, nu a reușit decât să dovedească încă o dată că este o persoană iresponsabilă, care, prin funcția și prin atitudinea sa, îi instigă și pe conducătorii din societățile de interes public local sau PMT de a-i urma exemplul negativ. „ mai precizează reprezentanții PSD.

Ei consideră că prin inițiativa sa, Nicolae Robu a instigat managerii și personalul furnizorilor de servicii publice să nu respecte legislația muncii.

Primarul, aflat la o varstă venerabilă, a dat un prost exemplu când s-a”cocoțat” pe stâlp să taie cablurile.

Articolul precedentTineri drogați prinși de polițiști prin parcuri și scări de bloc la Timișoara
Articolul următorTupeu fără limite din partea unui șofer din Timișoara. A aruncat deșeuri într-o zonă istorică din oraș