Cele trei echipe din Timișoara au obținut puncte importante în etapa a 26-a a ligii secunde de fotbal.

ASU Politehnica a reușit cea mai clară victorie, în meciul de acasă cu Petrolul Ploiești. Bănățenii au înscris de două ori până la pauză prin același om. Fundașul golgeter Ioan Mera a trimis de două ori mingea în plasa porții prahovene cu capul, în minutele 8 și 35 și a stabilit scorul pauzei. În partea a doua tot bănățenii au început mai bine și Scutaru a fost aproape să trimită balonul în plasă. Replica petrolului a venit la jumătatea reprizei, când un balon trimis către poartă de Arnăutu a fost respins de Murariu.Cu trei minute înainte de final ASU Politehnica a înscris pentru a treia oară, prin Ursu, care a trecut de unul dintre fundașii ploieșteni și a trimis cu o scăriță mingea în plasă.

ACS Poli a încheiat runda cu un punct în cont și a trimis Brăila pe ultimul loc al clasamentului. A fost o remiză muncită în fața liderului, mai ales că din minutul 56 timișorenii au rămas în 10 după eliminarea lui Codrea. Cu 8 minute înainte de finalul timpului regulamentar Sportul Snagov a primit penalty, însă Dănălache a executat slab, iar Moldovan a reușit să apere lovitura de la 11 metri.

Ripensia Timișoara a încheiat și ea runda cu 3 puncte în cont. Fotbaliștii pregătiți de Alexandru Pelici s-au impus cu 2-0 pe terenul unei candidate la evitarea retrogradării. Ambele reușite timișorene de la Balotești au venit în partea a doua a jocului, în minutele 56 și 84 și i-au apărut lui Octavian Drăghici.

În runda viitoare ASU Politehnica va evolua în deplasare pe terenul lui CS Mioveni, în timp ce celelalte două timișorene vor evolua acasă. Ripensia primește vizita Pandurilor Târgu Jiu, iar ACS Poli va juca împotriva lui CS Balotești.

Articolul precedentAccidente cu victime în Timiș. Trei oameni au ajuns la spital
Articolul următorAmenzi zdravene pentru șoferii de camioane și microbuze