Pușcă și cartușe descoperite de polițiști

O pușcă, mai multe cartușe confecționate artizanal și dispozitive pentru fabricarea acestora. Asta au descoperit polițiștii în locuința unui bărbat din Făget.

Polițiștii Orașului Făget au depistat la locuința unui bărbat de 76 de ani, din localitate, un mic arsenal. O pușcă de vânătoare, cartușe confecționate artizanal și dispozitive utilizate la realizarea acestora. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

“La data de 18 septembrie a.c., în baza unui plan de acțiune privind verificarea posesorilor de arme letale, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făget, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul compartimentului Proximitate, au efectuat un control la domiciliul unui bărbat de 76 de ani, bănuit de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare, mai multe cartușe confecționate artizanal, dispozitive utilizate la confecționarea acestora, precum și 221 de tuburi de cartușe fără încărcătura.

Totodată, procedându-se la verificarea permisului de armă a celui în cauză, s-a constatat ca acesta are termenul de valabilitate expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Articolul precedentDupă multe peripeții, podețul de la Diniaș este gata
Articolul următorBraconieri prinși în flagrant în zona lacului Surduc