A fost alertă în Timișoara după ce un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul de Pediatrie. Mame și copii au fost scoși din unitatea medicală. În total, o sută de oameni au fost evacuați de urgență după ce autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Incendiul ar fi izbucnit la aparatul RMN situat la parter, iar etajele au fost imediat invadate de fum.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență – Raed Arafat a explicat, la Realitatea PLUS, că nu a fost vorba despre fum, ci despre heliu.

„Incendiul a avut loc în cursul dimineții. Inițial s-a crezut că e fum, dar s-a dovedit că e heliu. S-a dezactivat planul roșu și s-a întors lumea în spital. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Toți s-au întors la saloanele lor, totul este sub control acum din informațiile pe care le am de la colegii din Timișoara. Încă se verifică aparatul. Trebuie să vedem de ce s-a evacuat heliul din sistemul de răcire, firma o să ne spună. Important este că nu s-a întâmplat nimic și că totul este bine acum”, a spus Raed Arafat.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentBobby Păunescu îl face K.O. pe REZERVISTUL Sorin Oancea. Pionul Statului Paralel, deconspirat
Articolul următorAustria, singurul obstacol spre Schengen: „Extinderea unui sistem deja disfuncţional nu poate funcţiona”