După ce vestea nenorocirii care i-a lovit pe locatarii unui bloc de pe strada Miorița din Timișoara s-a răspândit, primarul Nicolae Robu a postat pe Facebook un anunț referitor la cele întâmplate.

“CONDOLEANȚE

familiilor îndurerate de pierderea celor dragi în nenorocirea abătută asupra imobilului de pe str. Miorița, nr. 8.

Am aflat cu cutremurare că doi copii, unul de 9 zile și unul de 3 ani și mama acestuia din urmă și-au pierdut viața în urma nerespectării normelor în vigoare de către persoane iresponsabile implicate în procesul de deratizare ce a avut loc pe casa scării și în subsolul blocului în care locuiau. Desigur, e în derulare o anchetă și probabil va urma un proces judiciar care va stabili responsabilitățile și pedepsele conexe, dar asta nu-i poate readuce la viață pe cei decedați! Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecințe potențiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noștri! Ei trebuie exemplar pedepsiți!

La ora actuală, sunt 8 adulți și 9 copii internați și ce ne dorim cu toții este ca toți să treacă încercarea cu bine! Sunt prea mulți trei decedați, și-așa, e prea mult și când o singură ființă umană își pierde viața!

Pentru că oameni fără o minimă conștiință până și în fața unei asemenea tragedii încearcă să puncteze politic, vreau să spun răspicat: Primăria nu are nicio implicare în ceea ce s-a întâmplat, NU PRIMĂRIA A FĂCUT, NU PRIMĂRIA A DISPUS acea deratizare și nici nu avea cum să facă așa ceva, totul petrecându-se pe un domeniu privat, nicidecum pe domeniul public! 

În situația dată, din respect față de familiile îndoliate, eu, actor politic fiind, refuz prezența în talk show-uri și în orice fel de emisiuni în care sunt prezenți politicieni, pe tema nenorocirii abătute asupra unor concitadini!”, a precizat el

 

Articolul precedentZeci de oameni evacuați și două localuri închise, după descoperirea unei neurotoxine, posibil de la deratizare
Articolul următorÎncă un bloc din Timișoara a fost evacuat după deratizare