Revoltă la școala din comuna timişeană Dumbrăviţa. Părinții și profesorii au iniţiat o petiție împotriva schimbării directorului unității de învățământ. Documentul a fost semnat de peste 1.200 de persoane.

Protestul părinților a pornit de la decizia Inspectoratului Școlar de a aduce un alt director și de a nu-i mai prelungi mandatul celui actual, măcar până la finalul anului școlar, așa cum s-a solicitat. Oamenii s-au strâns în fața primăriei pentru a cere socoteală.

Zeci de părinți și cadre didactice s-au strâns în fața primăriei Dumbrăvița, unde s-au întâlnit pentru discuții cu edilul și șeful Inspectoratului Școlar Timiș.

Mandatul actualului director al scolii a expirat, însă oamenii cer ca acesta să rămână în funcție măcar până la sfârșitul actualului an școlar.

După aproape o oră de discuții, Inspectoratul Școlar a fost de acord sa reanalizeze situația și să ia o decizie în această privință.

La școala din Dumbrăvița învață aproximativ 1.400 de elevi. Actualul director a fost numit în funcţie în 2012.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCHECK-IN. Avionul condamnaților chiar există – 30 de români vor ajunge cu o aeronavă în țară, din Marea Britanie
Articolul următorBilanț coronavirus 8 ianuarie: 4.841 de cazuri noi și 96 de decese