Rezultate diametral opuse obținute de cele două reprezentante ale Timișoarei în etapa a patra a ligii a II-a de fotbal.

Prima parte a duelului de pe stadionul Electrica dintre Ripensia Timișoara și UTA a fost una fără prea multe ocazii, însă oaspeții au fost cei care au deschis scorul în prelungirile reprizei prin Octavian Ursu. Timișorenii au revenit mult mai hotărâți de la cabine și au controlat în mare parte ostilitățile în partea a doua, iar în minutul 64 au obținut un penalty. Căpitanul Toma a executat slab, iar portarul Iacob a apărat. Au urmat ratări mari semnate de Voinea și Zaluschi, iar cu 3 minute înainte de finalul timpului regulamentar Voinea a egalat după o centrare a lui Zaluschi. Când toată lumea se gândea la o remiză în fața unei echipe ce nu primise gol în trei meciuri, a venit lovitura de grație. Fotescu a scos un penalty în prelungiri, Zaluschi a executat și a adus victoria Ripensiei.

ASU Politehnica se întoarce din capitală fără vreun punct, cu toate că în ultimul sfert de oră a evoluat în superioritate numerică în fața Rapidului. Partida a fost dominată în mare parte de gazde, care au punctat prima dată în minutul 52, dar reușita lui Mallo a fost anulată pentru o poziție de offside. Rapidul a continuat să domine, dar în minutul 74, Lazăr a avut o intrare prea energică la Jurj și a văzut cartonașul roșu. Jurj a fost scos de pe teren cu ambulanta. La 9 minute de la reluare, o centrare din dreapta a lui Oanea a ajuns in fata portii timișorene, Scutaru a incercat să respingă, însă balonul l-a lovit pe portarul Murariu si a intrat în poartă. Autogolul timișorean a stabilit și scorul final.

În runda viitoare ambele echipe din Timișoara dau piept cu foste prim divizionare. Ripensia merge la Călărași pentru meciul cu Dunărea, iar ASU Poli primește vizita Concordiei Chiajna.

Articolul precedentAccident cu cinci victime pe o șosea din Timiș. A intervenit descarcerarea
Articolul următorSute de amenzi date de polițiști după o razie la Timișoara și în comunele din apropiere