Șoferii pot trece din nou din zona de nord catre cea de sud din Timisoara și invers, după ce circulația pe tronsonul Michelangelo – Brătianu a fost deschisă.

După ce zile bune mașinile nu au putut trece pe podul Michelangelo către Poșta Mare, muncitorii Primăriei au finalizat lucrările pe acest prim tronson și s-a dat drumul la circulație.

Întreaga porțiune de drum a fost reasfaltată, au fost montate borduri noi, și au fost delimitate 3 benzi de circulație. Atât pe strada Michelangelo, cât și pe bulevardul Brătianu au fost eliminate o parte din scuaruri, fiind păstrate doar cele din apropierea semafoarelor.

Pe sensul de circulație către Poșta Mare, după intersecția cu C.D. Loga, a fost amenajată o stație pentru mijloacele de transport, iar o alta a fost făcută aproape de intersecția cu strada Mihai Eminescu, însă pe celălalt sens.

Ce-a fost cel mai mult și cel mai greu din lucrările de modernizare din zona centrală s-a încheiat! A ieșit foarte frumos și foarte funcțional. Astăzi, sâmbătă, 07.09.2019, la ora 14.30, am dat drumul la trafic pe axa Sud-Nord„, a anunțat pe pagina sa de Facebook primarul Nicolae Robu.

Lucrările în zona centrală nu s-au încheiat însă. Angajații SDM lucrează acum la asfaltarea porțiunii care de stradă care duce către zona colegiului Miu, însă și la asfaltarea străzii 20 decembrie. Si pe aceasta porțiune a fost tăiat din spațiul verde de pe marginea străzii, iar de pe bulevardul Brătianu au fost eliminate scuarurile pe care odată erau pusi palmierii Primăriei.

IATĂ O MICĂ PARTE DIN ANSAMBLUL DE STRĂZI CE A FĂCUT OBIECTUL LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE DIN ZONA CENTRALĂ A ORAȘULUI, DIN ACEASTĂ VARĂDacă apreciați ce s-a făcut, dați Like.

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 7 septembrie 2019

Municipalitatea, dă asigurări că până luni dimineață și aceste porțiuni de străzi vor fi deschise circulației.

Articolul precedentTimișoara Saracens la a doua victorie în campionat. Bănățenii au demolat-o pe Dinamo
Articolul următorDublu eșec pentru echipele din Timișoara în etapa din liga secundă