Politistii criminalisti investigheaza zona in care a fost ucis un barbat in varsta de 74 de ani, in localitatea Dobrogostea, judetul Arges, joi, 20 februarie 2014. TUDOR COSTI / MEDIAFAX FOTO

Un bărbat din Timiș a ajuns în stare gravă în spital după ce a fost lovit cu toporul și împuns cu o furcă de doi consăteni.

Totul s-a întâmplat în localitatea timișeană Pietroasa Mare, și se pare că neînțelegerile au plecat de la niște pășuni pe care atât bărbatul cât și rivalii săi și le revendicau. Cei trei s-au întâlnit în afara localității și de la câteva vorbe s-a ajuns la ceartă. Nu a lipsit mult și lucrurile au escaladat.

Cei doi bărbați, tată și fiu, care sunt oieri, nu au ținut cont că adversarul său nu avea cu ce să se apere. Unul dintre ei a pus mâna pe un topor și l-a lovit în cap pe bărbat, iar cel de-al doilea l-a împuns cu o furcă în piept.

Un localnic ce a văzut grozăvia a sunat la 112, iar medicii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, conform lugojinfo.ro.

Polițiștii au dat rapid de urma celor doi agresori și i-au reținut pentru 24 de ore, după care au fost puși sub control judiciar.

sursa foto: mediafax.ro

Articolul precedentȘoferi inconștienți trași pe dreapta în Timișoara și în județ. Surpriza polițiștilor
Articolul următorInformatica Timișoara dă piept cu liderul sezonului regular. Anunț surpriză pentru doi dintre fotbaliști