Autoritățile vor să rezolve pe cât posibil problema aglomerației din trafic în zona de sud a Timișoarei și pregătesc o schimbare importantă în această parte a orașului.

Strada Cluj, începând de la intersecția Michelangelo ar putea deveni cu sens unic, șoferii urmând să ruleze până la strada Arieș pe 4 benzi de circulație. În urma acestei măsuri ar dispărea banda care în prezent asigură prioritatea pentru circulația mijloacelor de transport ale STPT, a taximetrelor și a ambulanțelor, si care pleacă de la intersecția cu Surorile Martir Caceu și merge până la intersecția din zona Michelangelo.

Dacă acest plan a deveni realitate, de la începutul lunii viitoare Expresul 2, firobuzele 15 și 16, dar și cele care vin dinspre Giroc, vor circula pe ruta Surorile Martir Caceu – Aleea Ripensia – Intersectia Michelangelo, iar de aici să ruleze fiecare pe traseul său. De asemenea urmează să fie amenajate două noi stații pentru transport în comun, una în zona sălii Constantin Jude, unde deja se lucrează, iar alta în în complexul studențesc.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentPrins cu ‘ocaua mică’. Sancțiune drastică pentru un vânzător în piața volantă din Timișoara
Articolul următorHoria Colibășanu a ajuns în tabăra de bază a noii sale expediții