Lucrările de lărgire a străzilor în zona centrală de la Timișoara sunt în toi, iar în ultima parte a lunii august se va închide și circulația pentru ca operațiunile să fie gata.

Municipalitatea a a luat decizia de a închide două tronsoane pentru câteva zile, astfel încât șantierele aflate acum în desfălurare să fie încheiate. Prima închidere a circulației se va întinde pe două zile, iar următoare va avea o zi în plus.

Pentru executarea lucrărilor de aşternere strat de uzură la obiectivul “Lucrări de reparaţii bv Revoluţiei din 1989 – I.C. Brătianu – str. Michelangelo” Primăria Municipiului Timişoara anunţă că se va închide traficul rutier în perioada 20.08.2019-22.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv în perioada 23.08.2019-26.08.2019 pe str. Hector şi în Piata I.C. Brătianu pe sectorul care face legătura între str. Popa Şapcă şi bv. Take Ionescu„, transmit reprezentanțoii Primăriei Timișoara.

În prezent se lucrează pe mai multe străzi în apropierede centrul orașului la Timișoara. Pe strada Martin Luther deja s-a turnat un strat de asfalt, însă muncitorii mai au de lucru la instalarea gurilor de canal, refacerea trotuarelor sau turnarea unui alt strat.

Stația de taxi din fața hotelului Continental a fost desființată, la fel ca si statia autobuzului Expres 2. Săpături se fac și pe bulevardul I.C. Brătianu, de unde a fost eliminat scuarul de pe mijlocul străzii, dar s-a tăiat și din spațiul de pe margini pentru lărgire.

Mai este de lucru și la sensul giratoriu care asigură și trecerea mașinilor către zona Modex. De aici a și dispărut un scuar. La intersecția cu strada Mihai Eminescu nu mai există stația STPT, și se continuă săpăturile și pe strada Michelangelo.

Toate lucrările din această zonă a orașului ar trebui finalizate până la începutul noului an școlar.

Articolul precedentMașină în flăcări de Sfânta Maria, în Timiș
Articolul următorUltimele teste înaintea sezonului. Meciuri cu echipe de Cupe Europene pentru SCM Politehnica Timișoara