Primăria Timișoara îi informează pe cei care beneficiază de ajutor pentru încălzire că nivelul maxim al veniturilor s-a modificat.

Familiile şi persoanele singure care pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, lemne şi combustibili petrolieri trebuie să aibă 750 lei lunar/membru de familie. Pănă acum limita era de 615 lei lunar/membru de familie.

Cuantumurile şi nivelurile veniturilor pentru familiile şi persoanele singure care utilizează energia termică pentru încălzirea locuinţei, au rămas neschimbate.

Pot beneficia de acest drept familiile sau persoanele singure, cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Timişoara, care realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 750 lei și care nu dețin bunurile cuprinse în lista bunurilor care conduc la excluderea ajutorului pentru încălzirea locuinței, anexată prezentului comunicat și prevăzută în anexa nr. 4 la normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 50/2001, cu modificările și completările ulterioare.” , se arată întru-un comunicat al Primăriei Timișoara

 

Cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi şi petrolieri, conform OUG nr. 70/2011, cu modificările şi completările ulterioare se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara, B-dul Regele Carol I nr. 10, de luni până vineri între orele 8.30 – 15.30.

Articolul precedentCultură și spiritualitate în Banatul Istoric
Articolul următorUn bărbat a murit din cauza gripei la Timișoara. O femeie însărcinată internată la Spitalul Județean ar putea avea virusul