După ce au condus cu 1-0 în serie și au fost conduși cu 2-1, baschetbaliștii de la SCM Timișoara au fost învinși la 5 puncte diferență în meciul decisiv, care s-a disputat la Craiova.

Timișorenii au fost cei care au început mai bine și au pus primele puncte pe tabelă prin Brown, iar în restul primeipărți cele două echipe au trecut pe rând la conducerea jocului. Oltenii au avut 12-5 și au terminat primul sfert cu un avantaj de 3 puncte, 16-13. În sfertul al doilea, timișorenii au început mai bine și au condus cu 21-16, dar oltenii au avuit un final de sfert mai bun și la pauză aveau 34-32.

Tot oltenii au început mai bine partea a doua și au avut un avantaj maxim de 17 puncte. A fost rândul bănățenilor să joace mai bine și au încheiat sfertul cu un avantaj minim, 49-48. Bănățenii au continuat să rămână la conducere pe tabelă, cu toate că au ratat din toate pozițiile, iar cu două minute înainte de final conduceau cu 58-56. În aceste ultime minute Craiova a fost mult mai atentă și în cele din urmă a întors scorul și s-a impus cu 67-62.

Cei mai buni marcatori de la SCM Timișoara au fost Randolph, care a strâns 14 puncte, Brown a reușit 12, iar Diculescu 11.

Odată cu acest rezultat, SCM Timișoara a pierdut calificarea în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. Bănățenii nu au încheiat însă meciurile, ci vor continua să lupte în grupa locurilor 5-8.

Bănățenii au ajuns la al treilea sezon consecutiv în care sunt eliminați în sferturile de finală ale campionatului, după ce în precedentele două ediții au fost opriți de Oradea și Steaua.

Articolul precedentȘoferi amendați drastic sau lăsați pietoni în weekend, la Timișoara
Articolul următorBani pentru vârstnicii din Timiș