Povestea construirii unei foarte necesare săli polivalente în Timișoara pare una fără sfârșit. Primul obstacol este locul unde va fi ridicată aceasta.

Prezent la Timișoara, vicepremierul Daniel Suciu, care e și ministrul Dezvoltării Regionale, a declarat că-i va convoca, după alegeri, pe primarul Timișoarei și președintele CJT pentru “a rupe pisica în două”.

„Nu v-ati saturat de acest ping-pong? Pentru timisoreni conteaza sa se faca ceva. Astazi nu am si nu avem nici la CNI si nici la Minister decizii, hotarari juridice cu valoare pentru un amplasament sau altul . Saptamana viitoare lansez o invitatie publica domnului primar Robu si domnului presedinte CJT Dobra la minister. Fiecare cu docuemntatiile lui, sa rupe pisica. Cand am intrat in stadion ati vazut o baza sportiva. Ea exista fizic, dar juridic nu exista. Domnul primar mi-a propus pentru polivalenta acea locatie, dar exista fizic acolo o baza sportiva. Asteptam sa treaca patimile politice si alegerile, de aceea ii astept dupa la minister. Timisoara merita o sala polivalenta si o va avea„, a spus ministrul Dezvoltarii Daniel Suciu.

Articolul precedentFinală spectaculoasă pe Dan Păltinișanu. Cupa României din Timiș ajunge la Periam
Articolul următorAccident în zona centrală din Timișoara. Un BMW și o mașină de poliție s-au izbit într-o intersecție