Echipajele Poliției Rutiere au avut de lucru la finalul saptamânii trecute atât în Timișoara, cât și în județ. Printre cei prinși s-au aflat și șoferi care nu au ținut cont ca au consumat alcool și s-au urcat la volan.

Recordul weekend-ului a fost înregistrat la Timișoara. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pe un tânar pe Aleea Sanatații. Dupa ce i-au verificat documentele, polițiștii și-au dat seama că mirosea a alcool și l-au pus sa sufle și în aparatul etilotest. Rezultatul a fost unul surprinzător: 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice și s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au dat în weekend nu mai puțin de 415 amenzi șoferilor indisciplinați. Sancțiunile au fost acordate în mare parte pentru depășirea limitelor de viteză sau pentru șoferii care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Pe lânga amenzile, polițiștii de la Rutieră au mai lăsat și 43 de șoferi pietoni pe diferite perioade de timp, dar au și retras 4 certificate de înmatriculare.

Controalele polițiștilor de la rutieră vor continua și în această săptămână.

Articolul precedentStart la vânzarea mărțișoarelor la Timișoara. Comercianții își expun marfa în 25 de locații din tot orașul
Articolul următorPe picioare spre vestul Europei. Visul interzis unor albanezi de polițiștii de frontieră