Un șofer a fost descoperit beat în trafic, la Timișoara, după ce a adormit în timp ce aștepta la semafor.

S-a întâmplat miercuri dimineața pe strada Marginii din Timișoara. Omul era la volanul mașinii personale și a oprit la semafor, înainte de a intra pe Calea Aradului, însă a uitat să mai și plece. Bărbatul a adormit la volan și a fost văzut de oa femeie, care a crezut că acestuia i-a venit rău și a sunat la 112.

La fața locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulanței și poliției. În momentul în care l-au scos din mașină polițiștii au avut parte de o surpriză.

În urma unui apel prin serviciul 112 prin care s-a relatat faptul că un autoturism pe strada Marginii nu se pune în mișcare la culoarea verde a semaforului, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba de un bărbat de 41 de ani, care se află sub influența băuturilor alcoolice și a adormit la volanul autoturismului. În cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru a i se stabili cu exactitate alcoolemia.

Articolul precedentDezastru la retragerea în depou
Articolul următor17 oameni ai străzii, coborâți din mijloacele de transport în comun, la Timisoara