Polițiștii timișoreni l-au prins pe cel care a produs accidentul de la Balinț după ce a circulat pe contrasens. Din nefericire, unul dintre copiii care se aflau în mașina izbită de șoferul inconștient a murit la spital.

In urma cercetarilor polițiștii au aflat că bărbatul responsabil pentru accident, și care a și fugit de la fața locului, este din comuna Tomești, și are 43 de ani.

Ulterior, polițiștii l-au prins pe acesta în halta CFR din satul Susani. Bărbatul intenționa să ia un tren și să fugă. Avea alcoolemie de 0,36 și a fost preluat de Poliția Autostrăzi de la Arad.

Bărbatul s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, a patruns pe sensul opus de mers,intrand în coliziune frontală cu un autoturism, în care se aflau trei adulți și 2 copii.

În urma accidentului, două persoane de aproximativ 60 de ani au decedat, iar doi copii de 5 și 6 ani au fost răniți și transportați la spital. În jurul orei 10.00, a decedat copilul de 5 ani.

Copiii fac parte din Clubul Sportiv Comunal Ghiroda – Giarmata Vii de lângă Timișoara și se întorceau acasă, de la Constanța, unde au participat la un turneu de fotbal.

Articolul precedentAutoturism făcut praf după ce s-a ciocnit de o macara
Articolul următorAccident spectaculos pe o stradă intens circulată din Timișoara