Președintele Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Sorin Grindeanu, a declarat, la Timișoara, că salariul său lunar este de 8.000 de lei și nu 10.000 de euro, așa cum s-a scris în presa națională și cum a crezut și soția sa, mare consumatoare de știri.

O chestiune personală sau două pe care vreau să le spun. Poate la voi am mai mult succes decât am la colegii voștri din București. Vă rog să mă ajutați să nu mai am probleme acasă. Fac un apel la voi și vă spun că de abia am reușit să o conving pe soție. Să știți că nu am 10.000 de euro salariu, salariul meu este de 8.000 de lei. Așa că toată istoria asta, acum dacă întrebi pe oricine și s-ar face un sondaj, cred că nouă din zece ar spune că Grindeanu are 10.000 de euro pe lună. Am făcut apelul ăsta că sunteți mult mai apropiați de mine și să mă ajutați ca lună de lună, soția mea care este o cititoare de presă să nu mai meargă pe anumite căi greșite, îmi pare rău că nu am venit cu fluturașul. Mi-aș dori să ne înțelegem, să am un astfel de salariu, dar nu e cazul”, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu a participat, vineri, la o conferință de presă, la Timișoara, pentru a prezenta o campanie derulată de ANCOM, de monitorizare a frecvențelor radio afectate de emisiile echipamentelor radio neconforme, de identificare a acestora și de informare cu privire la ilegalitatea folosirii acestor echipamente.

Sorin Grindeanu, care a ocupat în trecut funcția de premier al României este președintele ANCOM din luna noiembrie 2017.

sursa foto: evz.ro

Articolul precedentZeci de angajatori și peste 1000 de job-uri oferite celor care își caută un loc de muncă la Timișoara
Articolul următorSorin Grindeanu spune că nu este în regulă că Avocatul Poporului a plecat în concediu fără să își delege atribuțiile