Polițiștii timișeni au primit raportul preliminar al autopsiei tinerei studente decedate în căminul 15 din Timișoara. Tânăra nu avea Covid-19, iar corpul nu prezenta urme de violență. Sunt aşteptate şi rezultatelele toxicologice şi cele ale microscopiei.

Polițiștii timișeni investighează cazul tinerei studente din Uganda, găsită luni decedată în căminul 15 din Timișoara. Oamenii legii au primit un raport preliminar al autopsiei, spun surse din cadrul anchetei, iar tânăra nu suferea de Covid-19. Mai mult, trupul ei nu prezenta urme de violență.

Deși inițial oamenii legii aveau informația că duminică tânăra nu a deschis ușa echipajului de ambulanță privată, în urma anchetei au aflat că ea a fost totuși consultată.

Între timp, oamenii legii fac investigații într-un dosar penal deschis in rem, conform procedurii, pentru ucidere din culpă. Se așteaptă și raportul final al autopsiei pentru a putea afla ce s-a întâmplat cu tânăra decedată.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentSTARE DE ALERTĂ | Klaus Iohannis: ”De la 1 iunie se redeschid terasele. Se reiau competițiile sportive și se va putea merge la plajă”
Articolul următorCoronavirus în România, 29 mai. Bilanț actualizat, date oficiale: 191 de cazuri noi. Câți români mai sunt la Terapie Intensivă