Mai multi suspecti sunt cercetati in cazul asistentei agresate

Polițiștii au indentificat primii suspecți în cazul asistentei medicale care a fost agresată chiar în fața Spitalului Județean. Incidentul s-a produs duminică seara iar femeia a fost serios rănită.

Imediat după ce s-a dat alerta, polițiștii au început să-i caute pe suspecți. La audieri au ajuns 13 persoane, cu domiciliul în județul Arad. Suspecții nu au recunoscut nimic, dar în urma activității polițiștilor s-au adunat suficiente date pentru ca doi dintre ei să fie cercetați. O femeie de 25 de ani și un bărbat de 31, ambii de etnie rromă, sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili dacă și celelalte persoane din grup sunt implicate în incident și ce anume au făcut acestea. Nimeni nu a fost însă reținut deocamdată.

Asistenta a fost agresată de un grup de persoane care stătea de mai multe zile lângă spital. Oamenii, care dormeau în mașini, vegheau o rudă de-a lor, internată. În seara producerii incidentului li s-a părut că asistenta, care tocmai venea la serviciu, ar fi atins cu mașina un copil din grupul lor. De fapt, femeia circula cu viteză foarte mică, l-a observat pe cel mic, și a reușit să evite impactul. Ea a fost însă bătută zdravăn de rudele acestuia.

Citește și: Incident la spital. Asistentă medicală lovită

 

 

 

Articolul precedentIncendiile de vegetație, un pericol actual
Articolul următorExpoziția peștilor de sticlă, plimbări cu căruța și vânătoarea de povești