Scăderea temperaturilor și ninsorile care au început deja să cadă au făcut ca echipele de deszăpezire să iasă pe șoselele din județul Timiș.

Potrivit autorităților, 30 de utilaje acționează la nivelul întregului județ, iar până la această oră nu sunt drumuri închise, deși a nins în unele zone. În unele locuri din județ a apărut deja și poleiul, iar echipele de intervenție au împrăștiat aproape 550 de tone de material antiderapant.

Pe sectorul Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia, au fost folosite 64 de tone de material antiderapant, pe sectorul Pișchia, Cenei, Orțișoara, Carani, Aeroport, 142 de tone, pe sectorul Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Deta, 36 de tone, pe sectorul Tormac, Buziaș, Topolovățu Mare, Moșnița Veche, 72 de tone, pe sectorul Coșteiu, Crivobara, Balinț, Brestovăț, Hitiaș, Cliciova, 60 de tone, iar pe sectorul Buziaș, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag, 166 de tone”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

Utilajele de intervenție vor continua să lucreze, mai ales că temperaturile vor continua să scadă, iar în Timiș sunt așteptate ninsori însemnate în acest final de săptămână. Temperaturile vor ajunge noaptea până la -8 grade Celsius.

Articolul precedentPoveste de iarnă, de zece ani la Timișoara
Articolul următorConacul Mocioni din Foeni va fi reabilitat de Consiliul Județean Timiș