Un tânăr a crezut că a dat lovitura după ce a jefuit o sală de jocuri din Complexul Studențesc din Timișoara.

Totul s-a întâmplat luni dimineață în jurul orei 10.30. Bărbatul în vârstă de 30 de ani era un client mai vechi al sălii de jocuri. Ca de obicei a venit în sală și a început să joace la aparate. La un moment dat a chemat-o pe fata care lucra de dimineață în local și i-a cerut să îi schimbe câteva fise. Când tânăra a deschis borseta pe care o avea asupra ei să îi dea acestuia fisele, omul s-a repezit asupra ei, a trântit-o la pământ, i-a luat banii din borsetă și a luat-o la sănătoasa.

Femeia a sunat la 112 și imediat la fața locului au apărut polițiștii care au demarat cercetările. Oamenii legii au audiat-o pe tânără și au verificat și imaginile de pe camerele de supraveghere.

După aproape 8 ore de căutări, polițiștii au dat de urmele suspectului și l-au reținut.

In urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timisoara au reușit identificarea bărbatului care prin violenta a sustras suma de 5500 de lei, tinerei de 23 de ani, care este angajată la o sala de jocuri de noroc din Timișoara. Bărbatul de 30 de ani este cercetat pentru talharie calificata și va fi reținut pentru 24 de ore„, au transmis reprezentantii IPJ Timiș.

Sursa video: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentNesimțiții din Timișoara arși la buzunare. Sute de amenzi date de polițiști în ultima lună
Articolul următorLiber la circulație pentru mașini pe podul Dragalina din Timișoara. Tramvaiele mai așteaptă. Video