Scene de violență rar întâlnită într-un bar de păcănele din Timișoara, unde o tânără a fost bătută cu violență de un bărbat.

Totul s-a întâmplat într-un bar de pe strada Cloșca din zona Mehala. Bărbatul a intrat în local unde a luat-o la bătaie pe angajată. A lovit-o cu pumnii și picioarele până a pus-o la pământ, după care a luat un scaun și a lovit-o și cu acesta.

Bărbatul a obligat-o apoi pe femeie să îi dea încasările de peste zi și i-a luat și două telefoane mobile, după care s-a făcut nevăzut.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată în stare gravă la spital.

Polițiștii l-au identificat după imaginile de pe camerele de supraveghere pe individ și l-au prins după aproape 4 ore. Omul le-a spus polițiștilor că nu își explică gestul pe care l-a făcut și că regretă cele întâmplate.

Bărbatul pierduse o sumă mare de bani la păcănele într-un alt local, și a intrat în cel de pe strada Cloșca gândindu-se că și-ar putea recupera pierderea.

Omul a fost reținut de polițiști și va fi reținut pentru tâlhărie calificată. Bărbatul este recidivist și a ieșit din închisoare în urmă cu un an, după ce săvârșise o condamnare pentru furturi din locuințe.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentFinal tragic pentru un copil din Deva, adus la Timișoara cu elicopterul SMURD
Articolul următorBrazii de Crăciun vor fi adunați de compania de salubrizare