Rugby de calitate, răsturnări de scor, dar și multe erori au făcut ca Timișoara Saracens să nu se califice într-o nouă finală în Superliga CEC Bank.

Timișorenii au început duelul cu Știința Baia Mare într-un mod pragmatic și au transformat două lovituri de pedeapsă prin Luke Samoa. Maramureșenii au revenit repede în joc, iar în decurs de 3 minute au reușit două eseuri, prin Apostol și Taliauli, ambele transformate de Manole. Timișorenii nu și-au revenit din șoc, iar „zimbrii” au mai culcat o dată balonul în terenul de țintă timișorean, eseul fiind transformat de același Manole. Campionii en-titre au redus din handicap până la pauză prin eseul lui Samoa, pe care acesta l-a și transformat, iar la pauză Baia mare conducea cu 21-13.

Repriza a doua a început bine pentru Timișoara, care a redus diferența de pe tabelă la un punct, cu un eseu semnat de Zaharia și o transformare a lui Samoa. Maramureșenii au continuat să joace bine, însă au profitat de alte două erori timișorene, iar Apostol a înscris două eseuri, ambele transformate de Manole. Între cele două eseuri, Samoa a mai reușit o lovitură de pedeapsă pentru bănățeni. Finalul a fost unul cu adevărat încins, după ce Popârlan a reușit un eseu, Samoa a adus si punctele din transformare, iar campionii s-au apropiat la 5 puncte. În ultimele minute ale meciului timișorenii au presat în permanență, au și înscris un eseu, dar a fost anulat de arbitrul Robert Diaconescu. S-a încheiat 35-30 pentru Știința Baia Mare care merge în marea finală.

Timișoara Saracens va merge și ea la Bârlad pentru duelul pentru bronzul național.