Centrul Timișoarei este plin de cântăreți pe timpul verii. Fie că își arată talentul la chitară, vioară, țambal sau acordeon, artiștii au din această toamnă și un festival al lor.

Aceștia pot fi întâlniți în PIața Victoriei, pe strada Alba Iulia, strada Vasile Alecsandri, în Piața Libertății, în Piața Sfântu Gheorghe sau în apropierea fântânii cu pești.

Primarul Nicolae Robu anunțase încă din vară că își dorește un asemenea festival al cântăreților de stradă, iar prima ediție este programată vineri, 11 octombrie, în Piața Libertății.

Vineri, de la orele 17.00 avem festivalul. Sper să fie ceva reușit, pentru că avem cântăreți stradali foarte talentați și avem și diversitate. A apărut în Piața Libertății un nene cu fluier, care cântă foarte frumos. Avem și un domn la țambal, avem și un violonist și un acordeonist. Cei doi fac un cuplu nemaipomenit. Sunt realmente foarte talentați. Toți cei care cântă pe stradă au autorizație. Dacă poliția îi prinde fără autorizație, îi oprește din cântat” a declarat primarul Nicolae Robu.

Cei care vor veni să cânte în Piața Sfântul Gheorghe vor fi răsplătiți doar cu aplauzele spectatorilor.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentAmenzi cu nemiluita pentru proprietarii care nu își îngrijesc clădirile la Timișoara
Articolul următorDezastru pe autostrada, în județul Timiș, după un accident în lanț