În curând va avea loc o nouă bătălie în războiul cablurilor aeriene care împânzesc Timișoara. Dacă primarul se ține de cuvânt, timișorenii din zona Calea Martirilor riscă să rămână fără internet, semnal de telefonie sau tv.
Operațiunea Ghilotina, așa cum a fost denumită ea la momentul respectiv, s-ar putea repeta. Primarul Timișoarei a dispus tăierea cablurilor operatorilor de internet și telefonie mobilă din zona centrală a orașului, după ce aceștia au tot amânat mutarea lor în subteran.
De data aceasta scenariul stă să se repete pe nou reabilitata Calea Martirilor. Odată cu finalizarea lucrărilor, expiră și termenul limită pentru mutarea cablurilor în subteran.
„Atragem atenţia asupra faptului că, dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită de joi 20 IUNIE 2019, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi tăiate. Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran„, transmit reprezentanții Primăriei.

Articolul precedentAccident în Timiș. Un microbuz a fost lovit de tren
Articolul următorParadă moto, concerte și concursuri la Road Patrol MC România Bikers Festival 2019